Selecteer een pagina

ONZE DIENSTEN

Benieuwd naar onze diensten? Scroll verder om te zien wat wij aanbieden. Al in gedachten wat u wilt? Vraag vrijblijven een offerte aan!

DIENSTEN

Binnenschilderwerk

Bij het binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, trappen en vloeren. Ook het schilderen van ruimtes die een aparte behandeling vragen, zoals een badkamer, valt bij ons ook onder het binnenschilderwerk.

Buitenschilderwerk

Goed buitenschilderwerk is essentieel voor zowel de uitstraling van het pand als voor de bescherming tegen weersinvloeden. Voordat wij daadwerkelijk aan de slag gaan zullen wij eerst een algemene inspectie uitvoeren om de staat van uw pand te bepalen.

Behangen

De mogelijkheden voor uw behang zijn eindeloos. Een behanger van ons komt bij u langs om alle denkbare mogelijkheden te bespreken. Klassiek, trendy of een zakelijke uitstraling? Op basis van uw wensen geven wij u een passend advies.

Renovlies, plakken & sausen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Latex spuiten

Als u kiest voor latex kunt u genieten van verschillende voordelen:

Glad resultaat: strakker en egaler resultaat in vergelijking met de keuze voor traditionele rollen. Latex spuiten kan worden uitgevoerd in elke gewenste kleur met een streeploos resultaat.

Tijdsbesparing: latex spuiten van uw plafonds of muren gaat een stuk sneller dan bij traditionele rollen. Binnen 1 à 2 werkdagen kunnen wij uw hele huis of pand afspuiten.

Totaalonderhoud

Ook onderhoud behoort tot een van onze diensten. Samen met de opdrachtgevers ontwikkelen we een onderhoudsplan met als doel de kosten beheersbaar te houden en de kwaliteit te waarborgen. Het onderhoudsplan kan opgesteld worden voor een tijdsduur van 5, 10 of 20 jaar. Wanneer u een meerjaren onderhoudsplan bij ons afsluit, bent u er van verzekerd dat uw pand gedurende deze periode er altijd netjes en verzorgd uitziet tegen minimale kosten.

ADVIES NODIG? WIJ HELPEN U DAARBIJ!

“Voor een goed eindresultaat eerst een kleuradvies op maat’. Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk zijn wij er bij FaraSchilders van overtuigd dat een mooi eindresultaat begint bij een goed kleuradvies voor uw specifieke situatie. Vaak wordt er gekozen voor een ‘standaard’ kleurstelling, terwijl veel situaties zich perfect lenen voor een mooie, uitdagende kleurstelling. Geen enkele situatie is hetzelfde en dat geldt ook voor uw situatie. Laat u daarom adviseren om te kijken wat er voor uw situatie allemaal mogelijk is. Zo krijgt u achteraf geen spijt van uw kleurkeuze. Een kleine investering voor groot genot.

INTERESSE GEKREGEN IN ÉÉN VAN ONZE DIENSTEN?

RECENTE PROJECTEN

CONTACT

Telefoonnummer

Social Media

SAMENWERKING?

CONTACT

Telefoonnummer:

Email:

Locatie:

Hertog albrechtstraat 477,
1611GM Bovenkarspel

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 07:00 – 17:00
Dinsdag: 07:00 – 17:00
Woensdag: 07:00 – 17:00
Donderdag: 07:00 – 17:00
Vrijdag: 07:00 – 17:00
Zaterdag: 07:00 – 17:00
Zondag: 07:00 – 17:00

© 2021 Faraschilders.nl all right reserved
Gemaakt door: DigiVisuall